Sunday, March 13, 2005

Τουλούμπες

H ιδέα να εγκλωβιστώ στο σπίτι, μέρες που είναι, με πανικοβάλλει. Το περασμένο Σάββατο, προσπαθούσα να εφεύρω δικαιολογίες για να αποφύγω την οικογενειακή συνάθροιση στην οποία ήμουνα παρόν· έβρεχε κιόλας από το πρωί, ο ουρανός ήταν περίλυπος σαν τη φάτσα του Άλφα-μ(ύ)τη στο Λούφα και Παραλλαγή όταν του προσέφεραν την τουλούμπα του, και τίποτα στον ορίζοντα δεν υποσχόταν ότι τελικά θα καταφέρουμε να νηστέψουμε.

4 comments:

QarcQ said...

Ήμουν μεταξύ Αι Βασίλη, Γιώργου Μάγκα και Thas. Τόσοι χαρισματικοί υπερ-ήρωες για να ταυτιστεί το alter-ego μου και να μη βρίσκω κανέναν στα Jumbo.

thas said...

Ε δεν παίζεσαι! Είσαι καπετάνιος, οπλαρχηγός και αρχιπτέραρχος μαζί. Ανωτερότερος και εμού του ιδίου, που άλλος ανώτερός μου κανείς, πλην εμού (του άλλου). Κατόπιν τούτου σου παραδίδω τα κλειδιά και τα αντικλείδια (που μόνος σου έκλεψες), και σε μια θορυβώδη τελετή ορκωμοσίας, εν μέσω αποχωρήσεων, ύβρεων και αντεγκλήσεων σε αναγορεύω σε original thas (και γίνομαι εγώ το αντίγραφό σου) Κατόπιν τούτου πάω να τραβήξω καμιά φωτό και εσύ γράφε το επόμενο post.

l'esprit de l'escalier said...

Είστε ο ένας καλύτερος απ' τον άλλον κι ο άλλος καλύτερος απ' τον έναν. Ποιος είναι ποιος, δεν ενδιαφέρει, διότι ετούτος εδώ είναι, όπως κι ο άλλος, φοβερός, όποιος κι αν είναι αυτός (ο άλλος). Και φυσικά δεν πρέπει να παραβλέψουμε ότι ο δε άνευ του μεν είναι μηδέν (και τούμπαλιν), διότι ο μεν είναι για τον δε εκ των ων ουκ άνευ (και τούμπαλιν).

Μα θαρρώ πως θα τα μπλέξω, από τον thas και τον qarcq ποιον να διαλέξω...

Damsel in Stress said...

Εγώ βασικά βρίσκω το template κακάσχημο. Και δεν φταίει το γεγονός ότι του λείπει το αερόστατο ... (τ' ακούς original Thas;)